A Puszta Réme

"A puli világszerte a legismertebb magyar terelőkutyafajta. Ősei a pásztoremberek nélkülözhetetlen segítői voltak. Akár egy marhát is adtak egy-egy híres terelő kölykéért."

Ezt a Wikipédia írja kedvencünkről.

I2.5-ös Pulink vigyázó szemmel követi a nyájat.

Mi ugyan még nem kaptunk egy marhát sem - köszönjük, marhát most sem kérünk, ha valaki nagyon akar segíteni nekünk, itt megteheti - , viszont sokfelé jártunk a világban. De eddig még nem adódott igazi lehetőség, hogy a mi Pulijaink is megmutathassák végre eddig rejtett képességeiket.

Ez idén július 26-án Jászszentlászló közelében megtörtént. Nem titkoljuk, az olyan száraz dolgok mint műveleti procedúrák, tesztelések mellett reménykedtünk abban is, hogy meglesz a Nagy Találkozás.

Puli Mobile Mission Control a jászszentlászlói Kézművesek Tanyáján.

Meglett, és ezt természetesen dokumentáltuk is.

Türelmetlen Olvasóinknak ajánljuk 3:10-re pörgetni a videót.

A blazírt birkák megmutatták, hogy a Puszta Rémével - fődizájnerünk korai munkáját nem csak Puli rajongóknak ajánljuk - még nem vetekedhetünk; de ígérjük, dolgozunk rajta.

Zárszó mára: nem tudjuk, hogy Szondi Máténak végül is sikerült-e megtalálni a kiutat a szörnyű  helyzetből; mi mindenesetre megyünk tovább, maradjanak velünk, kövessék a Pulink kalandjait egészen a Holdig!