Vannak, akik szerint a Puli egy jófej dolog

"Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen."

Ezt Széchenyi István mondta. Amivel mi abszolút egyetértünk. Egyrészt mert tapasztalatból (is) tudjuk, a Pulinak egyedül nagyon rögös lenne az útja a Holdig. Másrészt szerencsére már most is egész sokan vannak olyanok, akik szerint a Puli projekt egy totál jó dolog.

Van például több, mint ezer Kis Lépés Klub támogatónk.

Ők dobtak már nekünk legalább egy ezrest, közülük nagyon sokan pedig (jóval) többet, és nem csak kétórai fizetésüknek megfelelő összeget.

Aztán van még 8450+ Facebook rajongónk, 370+ Twitter követőnk, meg 110+ YouTube előfizetőnk is.

Nem beszélve csapattagjainkról, akik már több, mint 40.000 órát adtak szabadidejükből, hogy a Pulit a Holdra tolják, és szponzorainkról.

Szóval tényleg egyre többen gondolják azt, hogy a Puli egy jó dolog.

A Puli közössége 2014 augusztus közepén.

Hozzájuk csatlakoznak most a Puli Nagykövetek.

Nagyköveteink a gazdaság, tudomány, színház, televízó, rádió, zene, irodalom és a sport ismert és elismert személyiségei,

akik ’lehetetlen küldetésünkre’ kihívásként tekintenek és magukénak vallják az ’Igen, meg tudjuk csinálni’ mentalitást az ’Úgysem sikerül’ helyett.

Előzetesként az ő gondolataikból szemezgetünk:

Nekem személy szerint az tetszik a legjobban a Puli Space Projectben, hogy egy lehetetlennek tünő feladatba fogtak bele.

Olyanba, amiről a legtöbben azt mondják, úgysem sikerülhet.

A Puli Holdra szállása lélekemelő lenne.
Olyan, mint egy sportesemény vagy egy irodalmi Nobel-díj.

Ha a Holdon hagyhatnánk nyomot, annak talán még tudásmegtartó ereje is lenne, és néhánnyal több fiatal akarna itthon maradni: perspektívát adhatna nekik.

A Puli egyik célja lehetne, hogy nemzetünket összehozza. Köszönhető az álomszerű küldetésnek - Pulit a Holdra! - mely támadhatatlan, lelkesítő és tiszta.

Mikor volt utoljára ilyen nemes összefogásra alkalmunk?

Ez a projekt nekem arról szól, hogy merjünk nagyokat álmodni és tenni értük: sokan mondják, tudják, hogy megvan ehhez a tudás ebben a kicsi országban.

Itt a lehetőség, hogy bebizonyítsuk.

Hamarosan egyenként is megismerhetik Puli Nagyköveteinket. Addig is maradjanak velünk, és:

Pulit a Holdra!

PS: a kommentekre már most külön kíváncsiak vagyunk ;-)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.