The Puli needs you!

A PuliSpace csapat gőzerővel dolgozik célja megvalósításán: hogy elsőként juttasson egy nem állami intézmény által készített szondát a Holdra. Ha sikerül, azzal amellett, hogy történelmet írunk, a rangos Google Lunar X PRIZE 20 millió dolláros fődíjára és az ezzel együttjáró világraszóló elismerésre is igényt tarthatunk. Azonban minél inkább haladunk nagyratörő tervünk megvalósítása felé, annál szerteágazóbb a feladat. A pulinak ezért rád is szüksége van ahhoz, hogy a Holdra menjen és ne csak ugasson.

Az eddigi nagyszámú jelentkező mellett ezért továbbra is várunk természettudományos, mérnöki, humán, jogi vagy gazdasági ismeretekkel rendelkező érdeklődőket, illetve sok-sok segítő kezet ahhoz, hogy közösen a pulit a Holdra juttassuk. Eddigi tapasztalataink alapján a japántanártól a genetikusig szinte mindenkinek tudtunk olyan feladatot adni, amivel az illető hozzájárulhatott a kezdeményezés sikeréhez, szakembergárdánk pedig egy igazi kihívással néz szembe. Ha úgy érzed te is tudnál tenni az egyetlen induló magyar csapatért, akkor küldd el angol nyelvű önéletrajzodat a glxp.hu@pulispace.com e-mailcímre.

Ne feledd: The Puli needs You!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.