Chikán Attila - Puli Nagykövet

Egyetemi tanárként, civil és gazdasági szervezetek vezetőjeként személyes felelősséget érzek az ország fejlődéséért és keresem azokat a pontokat, alulról jött kezdeményezéseket, amelyek lendítenek a fejlődésen és utat mutatnak, hogy mire is vagyunk képesek, ha összefogunk.

Chikán Attila közgazdász, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja.

A Puli Space projekt több szinten is ígéri ezt.

Egyrészt színtiszta innováció, olyan határokat feszeget, melyekre még legvadabb álmainkban se gondolnánk: űrutazást és a holdraszállást. Másrészt rengeteg előnye van egy ilyen projektnek: az edukáció szintjén segít megismertetni a jövő egy fontos üzenetét: az űrkutatás jelentőségét.

A technológiai fejlesztések pedig az élet minden területén előrelépést jelenthetnek, legyen szó gyógyászatról, szoftverfejlesztésről vagy éppen gépészetről.

Ez a projekt nekem arról szól, hogy merjünk nagyokat álmodni és tenni értük: sokan mondják, tudják, hogy megvan ehhez a tudás ebben a kicsi országban.

Itt a lehetőség, hogy bebizonyítsuk.

Szívből kívánok a Pulinak sok sikert, sok támogatót és még több lelkes tagot! Holdra fel!

Chikán Attila közgazdász, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja.


Nagyköveteink a gazdaság, tudomány, színház, televízó, rádió, zene, irodalom és a sport ismert és elismert személyiségei, akik ’lehetetlen küldetésünkre’ kihívásként tekintenek és magukénak vallják az ’Igen, meg tudjuk csinálni’ mentalitást az ’Úgysem sikerül’ helyett.

Örülünk, hogy egyre többen vannak, akik szerint a Puli egy jófej dolog.